İnternational İnterprotect Astar 2.5 LT.

%7
3.089,81 TL
3.322,37 TL
Kategori
Stok Kodu
INT.5510733
Havale
2.997,11 TL (%3,00 havale indirimi)
347,60 TL den başlayan taksitlerle!!
Ürün Paylaş :

Yöntem

Doldurmak gerekiyorsa uygun macunu Interprotect’ın ilk katını attıktan sonra uygulayın. Boyamadan önce bir toz beziyle tozu giderin. Aşağıda verilen sayılarda kat uygulayın: Çelik/Alüminyum Alaşımı­ 4'ten fazla, 5'ten az. Kurşun 5. Ahşap 3. Interprime 820 üzerinde koruyucu kat olarak kullanılırken, 1kat.

Tavsiyeler

Karıştırma Karıştıracağınız maddeleri ayrı ayrı iyice sallayın. Baz’a sertleştirici ekleyin, karıştırıp 10 dakika baloncuklar kaybolana kadar bırakın. Diğer En üstün performans için, kürlenme ısısı 10°C ‘nin üzerinde olmalıdır.

Bazı önemli noktalar

5°C altında kullanmayınız. Standart tek komponentli boyalar üzerinde uygulamayın. Subtratın üzerinde nem oluşma ihtimali olan yerlerde kullanmayın. Dış ortam sıcaklığı en az 5°C, en yüksek 35°C olmalıdır. Ürün ısısı en az 10°C ve en fazla 35°C olmalıdır. Yüzey sıcaklığı en az 5°C/41°F, en yüksek 35°C/95°F olmalıdır.

Uygunluk/ Uygulama Yüzeyleri

Interprotect uygun biçimde hazırlanmış tüm yüzeylerde ve epoksi astar boyalar üzerinde kullanılabilir. Paslanmaz çelik trim çeneleri ve kıçtan takmalar için uygundur. Tek komponentli ürünler üzerinde kullanılmamalıdır. Bronz ve karışık alaşımlı pervaneler için uygun değildir


Kat Sayısı Yüzeye ve kullanıma bağlı olarak fırça/rulo ile 1-­5 kat

Uygulama Yöntemleri Fırça, Rulo 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İnternational İnterprotect Astar 2.5 LT. Tüm Zehirli Boyalar En Uygun Fiyat İle... INT.5510733 İnternational İnterprotect Astar 2.5 LT.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.